Om oss

Jeg, Kjersti Zahl er eier av kennel Krombo. Meningen er å drive ett lite oppdrett av rasen kromfohrländer. Jeg bor på Sjølyst, Malvik ved Trondheim, Norge.

Min første kromis fikk jeg i 2009. Winterblu`s Aladdin, Birch. Dessverre måtte Birch ( se fane Birch ) forlate oss 26.11.2015 etter lengere tids sykdom.

Nå bor Arja, Cierimon Belladonna, sammen med meg og etter vårt første valpekull, født 17. april 2015,  har jeg Nea i mitt eie, men som bor hos familien Røsset i Selbu. Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg og om hun vil bli mamma en dag 😉

Alle er velkommen til en hundeprat. Ring meg gjerne på mob. 926 00 888 eller sendt e-post til kjersti.zahl@gmail.com for en hyggelig hundeprat 🙂

Har stort sett hatt hund siden 1983 og deltatt i forskjellige hundeklubber i styre og stell.

1 tanke på “Om oss

  1. Hei
    Jeg har nylig blitt oppmerksom på rasen.
    Jeg har hatt hund i over 20 år, kun westie. Og har nå min 3.Westie. Han heter Rasmus og er 11.5 år. Dessverre har Westie mye sykdom, og jeg vet at jeg ikke har Rasmus noe særlig lenger enn et par år til. Kromfohrlander er akkurat en slik type hund jeg kunne tenke meg, både n.d.g.utseende og lynne. Men jeg vil ha strihåret, det er den som tiltaler meg. Er det det du har? Og jeg vil ha hann hund. Hvor lang ventetid er det på valp og hva koster de ??
    Har sikkert mange flere spørsmål; men starter med disse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s